Een oase van luxe en ontspanning.

logo icon
Badkamer

SANITAIR MET EEN UNIEK KARAKTER

Een badkamer is een plek van rust en ontspanning. Het is de plek waar je de ochtend begint en waar je na een lange dag even een momentje voor jezelf neemt met een lekker bad. Tover je badkamer om tot een oase van luxe en ontspanning met een op maat-gemaakt ontwerp. Met sanitair van gerenommeerde merken creëer je een chique omgeving waar je je thuis voelt. Bovendien gaan de badkamers van Van der Hee lang mee en blijven ze van uitstekende kwaliteit.

DE BESTE MERKEN

Van der Hee werkt met de beste merken en hoogwaardige materialen om jouw badkamer samen te stellen. Wij gebruiken bijvoorbeeld de natuurstenen meubels van Forzalaqua, hand-bewerkte kranen en douchekoppen van Hotbath, wanden en vloeren van topkwaliteit van Epoxystuc en de mooiste designspiegels van Martens.

Badkamer

JE EIGEN STIJL IN EEN KLEINE RUIMTE

Trek je de stijl van de badkamer door naar de toiletruimte? Of geef je het toilet juist een uniek karakter? Het is allemaal mogelijk. Met de mooie kranen van Regn of Hotbath en toiletpotten van Villeroy & Boch straal je luxe en rust uit en creëer je een fijne plek voor jou en je gasten.