Realiseer je droomkeuken.

logo icon
Keukens

KOKEN IN STIJL

Is de keuken jouw favoriete ruimte van het huis? Breng jouw visie tot leven en creëer je droomkeuken met Van der Hee. We kijken met aandacht naar jouw wensen en geven advies over de mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat jouw keuken een unieke en tegelijkertijd functionele ruimte wordt. Met de beste materialen van gerenommeerde merken realiseren we een luxe plek waar je lekker kunt koken, eten en leven.

Keukens

DE BESTE MERKEN

Van der Hee werkt samen met de beste leveranciers in de markt om jouw keuken samen te stellen. Zo leveren wij onder andere keukens van Pronorm, keukenbladen van Vasto en Dekker, kranen van Quooker en apparatuur van Bosch en Siemens. Ben je op zoek naar een strakke oplossing voor een afzuiger? Berbel levert luxe design afzuigkappen en kookplaten op maat.

Keukens

OP MAAT GEMAAKT NAAR WENS

We willen een unieke omgeving creëren voor elke klant, dus schenken we veel aandacht aan jouw wensen. Natuurlijk kun je kiezen uit een bepaalde stijl, maar we kunnen ook stijlen mixen. Samen laten we de creativiteit de vrije loop en ontwerpen een unieke keuken volledig naar wens en op maat gemaakt.