HI, IK BEN DESIRE

Na een tijd in de keuken- en badkamerbranche gewerkt te hebben, heb ik, Désire van der Hee, ervoor gekozen om mijn passie te volgen en voor mezelf te beginnen. Ik wil mijn passie overbrengen op mijn klanten en samen mooie dingen maken waar je echt trots op kunt zijn.

Ik vind het belangrijk om ergens compleet achter te staan, dus ik ben kieskeurig met welke leveranciers ik samenwerk. De kwaliteit is erg belangrijk, want de keukens en badkamers moeten kwalitatief goed blijven en lang meegaan.

Persoonlijke aandacht is waar het allemaal om draait. Ook tijdens en na het proces blijf ik betrokken en kom ik regelmatig checken of alles goed gaat. Bovendien ben ik altijd oprecht en zal je dus ook eerlijk vertellen wanneer ik iets afraad. Ik ben pas tevreden als jouw gevoel goed zit en ik kan zien dat je écht blij bent met het resultaat!

WAAROM VAN DER HEE?

Bij het realiseren van jouw droomkeuken of -badkamer verwacht je dat alles precies zo gaat als jij het wilt. Bovendien wil je goed worden geholpen. Wij vinden het belangrijk dat alles naar wens is en dat je zoveel mogelijk ontzorgd wordt tijdens het gehele proces én daarna. Daarom staan wij vanaf de eerste afspraak voor je klaar. We nemen de tijd voor jou en focussen ons op jouw wensen.

De materialen die wij leveren zijn niet de standaard spullen die je bij elke bouwmarkt kunt krijgen. Wij leveren alleen de beste artikelen van kwalitatief hoogwaardige materialen. De keukens en badkamers blijven enorm lang goed en gaan jaren mee. Je ziet dat de kwaliteit hoog is, wat een mooie, luxe uitstraling geeft.

De kernwaarden persoonlijke service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wil jij goed geholpen worden bij het realiseren van je droomkeuken of droombadkamer? Dan zien we je graag voor een persoonlijke afspraak!

Samen werken aan jouw droomkeuken of -badkamer!