Woning Ambacht

logo icon

Industrieel met een warme twist

Deze mooie woning in Hendrik Ido Ambacht was toe aan een vernieuwde badkamer. Wij zijn samen met de eigenaren om tafel gegaan en zijn tot een mooi, strak ontwerp gekomen. De stijl van de badkamer is industrieel met een warme twist.

Aardse tinten gecombineerd met schone kleuren en meubels van de beste merken. Deze stijl hebben we doorgetrokken naar de toiletten voor een uniforme uitstraling.

De beste kwaliteit

Voor deze badkamer hebben we gekozen voor natuurlijke en hoogwaardige materialen als hout en steen. De kleur van de houten lades past goed bij het ivoor en zwart dat we verder in de badkamer gebruikt hebben. De zwarte kranen, stopcontacten en andere accessoires geven een strakke uitstraling.

Uniforme stijl

De stijl van de badkamer hebben we doorgetrokken naar drie aparte toiletten. Dit zorgt ervoor dat alles goed bij elkaar past. We gebruiken dezelfde materialen, maar zetten die nét op een andere manier in, zodat het toch zijn eigen identiteit meekrijgt. De wasbak heeft bijvoorbeeld een speelse ronde vorm en daarnaast gebruiken we dezelfde kraan in een net ander design.